De mange muligheder

Århus Catering tilbyder

Kontakt os for råd og vejledning

Vi tilbyder gerne råd og vejledning mht. sammensætning af menuen til jeres forestående catering, så tøv derfor endelig ikke med at ringe eller skrive til os.

Dette er naturligvis gældende, hvad enten du står foran at skulle arrangere en privatfest eller skal bruge mad til en firmafest eller generelt set til personalet i din virksomhed.

Minimumsbestilling

Vedrørende minimumsbestillingen til selskaber det er 15 kuverter. Ved ændring eller afbestilling af antal bestilte personer/kuverter som anført i ordrebekræftelsen, skal dette ske senest 8 dage før Deres arrangement på e-mail eller pr. telefon.

Vi forbeholder os retten til at opkræve fuld pris for det antal person/kuverter og evt. bestilte kokke efter denne dato.

For så vidt angår mindre arrangementer, hvor der kan bestilles indtil 3 dage før, er der ligeledes mulighed for at afbestille indtil 3 dage før.

Kokke

Ønsker De kok til Deres arrangement er prisen kr. 350 kr. pr. time i min. 3 timer. Kokken behøver et komfur og ovn som fungerer, dog skal dette yderligere aftales ved bestilling, da det afhænger af såvel menuen som selskabets størrelse.

 

Serveringspersonale

Ønsker De serveringspersonale til Deres arrangement er prisen kr. 250 kr. pr. time i min. 3 timer.

Priser & Betaling

Netto kontant ved levering, hvis andet ikke er aftalt. Minus dankort. Ellers kan det nemt aftales med en dankortoverførsel.Alle vores priser er netto kontant incl. 25% moms. Dog er dette ikke gældende for firmafrokostordninger, hvor priserne er ex. moms.

Levering

Til priserne skal der lægges transport, som er 5 kr. pr. kørt kilometer eller efter aftale.

Emballage

Ved catering er det yderst vigtigt at al embalagen tilbageleveres, eftersom der ellers pålægges et begyr svarende til indkøbsprisen på de brugte materialerServicen returneres i rengjort stand. Den varme mad leveres i termokasse. Service samt embalage skal tilbageleveres, eller kan afhentes mod et mindre gebyr, alt efter distancen fra Århus.