Profil

[av_layerslider id=’2′] [av_textblock ]

Hvem er Århus Catering I/S

 

Vi er et par på hhv. 31 og 45 år, der har en fælles passion om at skabe lækkert mad og gode oplevelser til mennesker.

 

Baggrunden for vores valg om at starte i denne branche er, at Niels Jørgen har arbejdet som passioneret kok/køkkenchef i flere forskellige virksomheder gennem årene og Mettes baggrund består i arbejde som tjener og bartender, hvilket også har givet hende en stor interesse i mad og ikke mindst for at skabe en god oplevelser for kunderne.

 

Vi har begge gennem nogle år haft et stort ønske om at blive selvstændige indenfor denne branche, ikke mindst da vi begge har haft en drøm om at få muligheden for at gøre dette på vores måde og arbejde sammen med kunderne i forbindelse med at skabe en fest og en menu efter netop deres ønske fremfor blot at tilbyde fastsatte buffeer m.v.

 

Vi ser kundernes ønsker om pris og retter som en  kærkommen mulighed for en udfordring, så alle er velkomne til at kontakte os, så vi kan finde den løsning, der passer til den individuelle person/fest.

 

Vi laver mad til såvel den fine store fest med flere retter som den lille hyggelige fest med enkelt men virkelig lækkert mad.